KRISTAL 1 "RRJETI IMPERIAL"

ORARI ÇMIMI FILMI
10:30-12:10 350 Lekë Rio 2 10.04.2014
13:00-15:10 500 Lekë Need For Speed 17.04.2014
15:30-17:10 500 Lekë Sabotage 11.04.2014
18:00-19:40 350 Lekë Rio 2 10.04.2014
20:30-22:40 500 Lekë Need For Speed 17.04.2014
Kinema "KRISTAL 1" perbehet nga 257 vende, me nje arkitekture te denje per nje salle moderne, ku ne saje te aparaturave te projektimit te filmit, realizohet nje marrje ne parametrat maksimale te zerit (audio) dhe figures (video). Kjo salle ofron transmetiminin e eventeve ne formatin 3D.


Tel: +355 44 804595
Cel: +355 694090280

Filma në Imperial