Imperial Cinemas - Kinema IMPERIAL SALLA 2

IMPERIAL SALLA 2

Sheshi Italia
Tirana 1000, Albania
+355 42 26 63 96
+355 69 486 28 87
IMPERIAL SALLA 2

Kinema Imperial "SALLA 2" perbehet nga 30 vende dhe eshte konceptuar ne formen e nje home theatre, me parametra maksimale, ne te cilen harmonizohen jo vetem dizenjimi i ambientit me veshjen e tij, por edhe sistemi i sherbimit ne salle, qe se bashku me aparaturen e projektimit te filmit, e cila eshte e fjales se fundit te elektronikes, do te sjellin nje format te ri dhe te pa perjetuar me pare ne Tirane.

Filmat në sallë