Imperial Cinemas - Kinema IMPERIAL SALLA 1

IMPERIAL SALLA 1

Sheshi Italia
Tirana 1000, Albania
+355 42 26 63 96
+355 69 486 28 87
IMPERIAL SALLA 1

Kinema Imperial "SALLA 1" perbehet nga 92 vende, me nje arkitekture te denje per nje salle moderne, ku ne saje te aparaturave te projektimit te filmit, prodhim i vitit 2007 dhe licensuar ne mars 2007, realizohet nje marrje ne parametrat maksimale te zerit (audio) dhe figures (video).

Filmat në sallë