PLOEY - You Never Fly Alone

Animacion, Aventure
17 Maj 2018
PLOEY - You Never Fly Alone
SË SHPEJTI

Kjo është historia e një pikaloshi të ri, të artë, i cili ende nuk ka mësuar të fluturojë dhe nuk mundet të migrojë me familjen e tij në një vend më të ngrohtë. Me ndihmën e miqve, ai do të mund të mbijetojë në një botë plot me armiq të natyrës dhe në fund do të njihet si një hero.

Regjia:

Skenari:

Aktore: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson

Kohezgjatja: 79 min

Kompania: Fame Solution