Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon

Animacion, Aventure, Komedi
24 Maj 2018
Mission Kathmandu: The Adventures of Nelly & Simon
SË SHPEJTI

Me ndihmën e një filantropisti ambicioz, detektivi me nuhatje por i ç'organizuar dhe asistentja e tij obsesive i futen një aventure të furishme për të provuar ekzistencën e njeriut të tmerrshëm të dëborës, Jetit.

Regjia: Pierre Greco, Nancy Florence Savard

Skenari: Pierre Greco

Aktore: Sylvie Moreau, Guillaume Lemay-Thivierge, Rachid Badouri

Kohezgjatja: 83 min

Kompania: MCF MKD