Avengers: Infinity War

Aksion, Aventure, Fantazi
10 Maj 2018
Avengers: Infinity War
ORARALLKINEMA
3D
15:30
500
IMPERIAL SALLA 1
3D
12:30
500
IMPERIAL SALLA 2
3D
17:00
500
IMPERIAL SALLA 2
3D
19:45
500
IMPERIAL SALLA 2
3D
12:30
500
AGIMI
3D
17:15
500
AGIMI

Avengers dhe aleatët e tyre duhet të jenë të gatshëm të sakrifikojnë gjithçka në një përpjekje për të mposhtur te plotfuqishmin Thanosin, përpara se shpërthimi i tij i shkatërrimit t'i japë fund universit.

Regjia: Anthony Russo, Joe Russo

Skenari: Christopher Markus

Aktore: Robert Downey Jr., Bendict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman

Kohezgjatja: 140 min

Kompania: 2i Film d.o.o