A Quiet Place

Horror, Triller
5 Prill 2018
A Quiet Place
ORARALLKINEMA
2D
16:30
500
IMPERIAL SALLA 2

Një familje jeton e izoluar në heshtje absolute, nga frika e një kërcënimi të panjohur që ndjek dhe sulmon çdo tingull.

Regjia: John Krasinski

Skenari: Bryan Woods, Scott Beck

Aktore: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe

Kohezgjatja: 101 min

Kompania: Constantin Film MKD DOOEL Skopje