Sherlock Gnomes

Animacion, Komedi
5 Prill 2018
Sherlock Gnomes
ORARALLKINEMA
3D
10:45
400
IMPERIAL SALLA 2

Xhuxhat e kopshtit, Gnomeo dhe Zhuljeta, punësojnë dedektivin e njohur Sherlock Gnomes për të investiguar mbi zhdukjen e mistershme të zbukurimeve të tjera të kopshtit.

Regjia: John Stevenson

Skenari: Kevin Cecil, Andy Riley

Aktore: Emily Blunt, Johnny Depp, James McAvoy

Kohezgjatja: 89 min

Kompania: CONSTANTIN FILM MKD DOOEL Skopje