Red Sparrow

Mister, Triller
1 Mars 2018
Red Sparrow
SË SHPEJTI

Balerina Dominika Egorova është caktuar kundër vullnetit të saj për t’u bërë “zog”, një joshëse e trajnuar në shërbimin sekret rus, ku mëson të përdorë trupin e saj si një armë. Por misioni i saj i parë, merr nën shenjestër një oficer të CIA dhe kërcënon sigurinë e të dy kombeve.

Regjia: Francis Lawrence

Skenari: Justin Haythe, Jason Matthews

Aktore: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Mary-Louis Parker

Kohezgjatja: 135 min

Kompania: Chernin Entertainment