The Death of Stalin

Biografi, Komedi, Drame
22 Shkurt 2018
The Death of Stalin
SË SHPEJTI

Ditët e fundit të diktatorit sovjetik dhe kaosi në regjimin qeverisës, pas vdekjes së tij.

Regjia: Armando Iannucci

Skenari: Armando Iannucci, David Schneider

Aktore: Adrian Mcloughlin, Jeffrey Tambor, Steve Buscemi

Kohezgjatja: 104 min

Kompania: Main Journey