Black Panther

Aksion, Aventure
15 Shkurt 2018
 Black Panther
ORARALLKINEMA
3D
13:00
400
SHERATON 1
3D
18:45
500
SHERATON 1
2D
14:30
500
SHERATON 2
2D
20:30
500
SHERATON 2
2D
13:00
300
KRISTAL
2D
18:00
400
KRISTAL
3D
12:30
400
AGIMI
3D
16:45
500
AGIMI
3D
21:00
500
AGIMI

T'Challa, pas vdekjes të s atit, Mbretit të Wakanda, rikthehet në shtëpi në kombin Afrikan të izoluar dhe të avancuar nga ana teknologjike, për të triumfuar në fron dhe për të marrë me të drejtë vendin e tij si mbret.

Regjia: Ryan Coogler

Skenari: Ryan Coogler, Joe Robert Cole

Aktore: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Lupita Nyong'o, Danai Gurira

Kohezgjatja: 130 min

Kompania: Marvel Studios, Walt Disney Pictures