Fifty Shades Freed +16

Drame, Romance, Triller
8 Shkurt 2018
Fifty Shades Freed +16
SË SHPEJTI

Anastasia Steele duhet të përshtatet jo vetëm me jetën e saj të re si e martuar por dhe më jetën luksoze të bashkëshortit të saj, e me natyrën e tij poseduese.

Regjia: James Foley

Skenari: E.L. James, Niall Leonard

Aktore: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, Eric Johnson

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Universal Pictures