Maze Runner: The Death Cure

Fantazi, Triller
25 Janar 2018
Maze Runner: The Death Cure
SË SHPEJTI

Tomas (Dylan O’Brien) dhe Gledërsit e tij gjenden në udhëtimin e tyre më të rrezikshëm, kur hyjnë në një qytet sekret të kontrolluar nga WCKD. Në finalen epike të triologjisë, rëndësi nuk ka dalja nga labirinti, por hyrja.

Regjia: Wes Ball

Skenari: T.S. Nowlin

Aktore: Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee

Kohezgjatja: 120 min

Kompania: Twentieth Century Fox