All The Money In The World

Triller, Aksion
1 Shkurt 2018
All The Money In The World
SË SHPEJTI

Historia e rrëmbimit të 16 vjeçarit John Paul Getty III dhe përpjekjeve të dëshpëruara nga e ëma e tij e përkushtuar për të bindur gjyshit e tij bilioner Jean Paul Getty që të paguajë shpërblesën.

Regjia: Ridley Scott

Skenari: David Scarpa, John Pearson

Aktore: Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Imperative Entertainment