Molly s Game

Biografi, Drame
4 Janar 2018
 Molly s Game
SË SHPEJTI

Historia e vërtetë e Molly Bloom, një skiatoreje në klasë olimpike, e cila drejtonte shumicën e aksioneve të lojës së pokerit dhe shndërrohet në një objektiv të FBI-së.

Regjia: Aaron Sorkin

Skenari: Molly Bloom, Aaron Sorkin

Aktore: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Chris O Dowd

Kohezgjatja: 140 min

Kompania: Entertainment One