Jumanji: Welcome to the Jungle

Aksion, Aventure, Komedi
28 Dhjetor 2017
Jumanji: Welcome to the Jungle
ORARALLKINEMA
3D
12:30
400
SHERATON 1
3D
16:45
500
SHERATON 1
2D
11:00
400
SHERATON 2
2D
19:00
500
SHERATON 2
2D
15:30
400
KRISTAL
3D
15:00
500
AGIMI
3D
21:00
500
AGIMI

Katër adoleshentë zbulojnë një tastierë të vjetër të një video loje dhe tërhiqen, në kuptimin e plotë të fjalës, në xhunglën e lojës, duke u shndërruar në personazhet që zgjodhën në lojë.

Regjia: Jake Kasdan

Skenari: Chris McKenna

Aktore: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan

Kohezgjatja: 105 min

Kompania: Matt Tolmach Productions