Ferdinand

Animacion, Aventure, Komedi
14 Dhjetor 2017
 Ferdinand
ORARALLKINEMA
3D
10:45
400
SHERATON 1
2D
10:30
300
KRISTAL
3D
10:30
400
AGIMI

Pasi Ferdinandi, një dem me një zemër të madhe ngatërrohet për një bishë të rrezikshme, ai kapet dhe shkëputet nga shtëpia e tij. I vendosur për t'u rikthyer në familje, ai arrin të grumbullojë një skuadër për të ndërmarrë këtë aventurë.

Regjia: Carlos Saldanha

Skenari: Munro Leaf

Aktore: John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez, Daveed Diggs

Kohezgjatja: 93 min

Kompania: Blue Sky Studios