Paddington 2

Animacion, Aventure, Komedi
7 Dhjetor 2017
Paddington 2
ORARALLKINEMA
2D
15:00
500
SHERATON 1
2D
13:00
400
SHERATON 2
2D
13:00
400
KRISTAL
2D
15:00
500
AGIMI

Paddington, tashmë i lumtur pranë familjes Brown dhe një anëtar i njohur i komunitetit kryen disa punë të çuditshme, që të mund të blejë dhuratën perfekte për hallën Lucy në ditëlindjen e saj të 100-të, dhuratë e cila do të vidhet.

Regjia: Paul King

Skenari: Michael Bond

Aktore: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Grand, Sally Hawkins

Kohezgjatja: 103 min

Kompania: Anton Capital Entertainment