Wonder

Drame
30 Nëntor 2017
Wonder
ORARALLKINEMA
2D
19:00
500
SHERATON 2

Bazur në romanin me të shitur të New York Times, WONDER rrëfen historinë ffrymëzuese dhe ngushëlluese të August Pullman, një djali me një fytyrë më ndryshe, i cili hyn në klasë të pestë, duke shkuar kështu për herë të parë në shkollë.

Regjia: Steve Chbosky

Skenari: Stephen Chbosky, Steve Conrad

Aktore: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson

Kohezgjatja: 113 min

Kompania: Lionsgate, Mandeville Films