Aftermath

Drame, Triller
11 Maj 2017
Aftermath
SË SHPEJTI

Jetët e dy njerëzve të huaj ndërlidhen pas rrëzimit të një avioni. Frymëzuar nga ngjarje të vërteta Aftermath tregon një histori faji dhe hakmarrjeje, pasi një polic trafiku shkakton vdekjen e gruas dhe vajzës së një punëtori ndërtimi. 

Regjia: Elliott Lester

Skenari: Javier Gullon

Aktore: Arnold Schwarzenegger, Maggie Grace, Scoot McNairy

Kohezgjatja: 94 min

Kompania: Emmett