The Little Gangster

Komedi, Krim
20 Prill 2017
The Little Gangster
SË SHPEJTI

"Gangsteri i Vogël" tregon historinë e Rick Boskamp, i cili është i lodhur nga të qenurit objekti i përditshëm i talljeve nga shokët e tij të klasës. Kur Rick dhe familja e tij do të shpërngulen në një qytet tjetër, për të shmangur ngacmimet nga shokët e rinj të klasës, ai shkon deri tek idea t'i mashtrojë se babai i tij është një lider i rëndësishëm dhe i rrezikshëm mafioz. Të gjithë shokët e tij të klasës dhe fqinjët në lagje respektojnë Rick-un dhe babain e tij, deri sa nuk shfaqet banditi nga e kaluara e tij.

Regjia: Arne Toonen, Arent Jack

Skenari: Lotte Tabbers

Aktore: Thor Braun, Henry van Loon, Meral Polat

Kohezgjatja: 102 min

Kompania: Shooting Star Filmcompany BV