The Fate of the Furious

Aksion, Krim, Triller
13 Prill 2017
The Fate of the Furious
ORARI ÇMIMI KINEMA
13:00-15:10
500 L
SHERATON 1
15:30-17:40
500 L
SHERATON 1
18:00-20:10
500 L
SHERATON 1
20:30-22:40
500 L
SHERATON 1
22:45-00:50
500 L
SHERATON 1
12:30-14:45
500 L
SHERATON 2
18:45-20:50
600 L
SHERATON 2
21:00-23:10
600 L
SHERATON 2
15:00-17:10
300 L
MAJESTIC IMPERIAL
17:30-19:40
300 L
MAJESTIC IMPERIAL
20:00-22:10
300 L
MAJESTIC IMPERIAL
12:30-14:40
500 L
AGIMI
17:30-19:40
500 L
AGIMI
20:00-22:10
500 L
AGIMI
22:15-00:20
500 L
AGIMI

Letty dhe Dom janë në muajin e tyre të mjaltit ndërsa  Brian dhe Mia janë larguar nga jeta e rrezikshme. Jeta e të gjithë grupit ka ndryshuar dhe tani gjithçka që lidhet me ta duket se është thjesht normale.  Një grua misterioze e josh Domin drejt botës së krimit dhe një tradhëti ndaj njerëzve të tij të afërt do të trondisë jetën e të gjithëve duke i vendosur në provën më të vështirë qe iu është dashur të kalojnë ndonjëherë. 

Regjia: F. Gary Gray

Skenari: Chris Morgan, Gary Scott Thompson

Aktore: Charlize Theron, Dwayne Johnson, Kurt Russell, Vin Diesel, Jason Statham

Kohezgjatja: 136 min

Kompania: Universal Pictures