Silence

Aventure, Drame, Histori
9 Mars 2017
Silence
SË SHPEJTI

Historia e dy misionarëve katolike (Andrew Garfield dhe Adam Driver) të cilëve iu duhet të kalojnë testin e fundit të besimit kur shkojnë në Japoni në kërkim të mentorit të tyre të humbur (Liam Neeson), në një kohë kur katolizmi Ishte I ndaluar dhe prezenca e tyre e padëshiruar.

Regjia: Martin Scorsese

Skenari: Jay Cocks, Martin Scorsese

Aktore: Andrew Garfield, Adam Driver, Liam Neeson

Kohezgjatja: 180 min

Kompania: Paramount Pictures