Rings

Drame, Horror
23 Mars 2017
Rings
SË SHPEJTI

Julia shqetësohet për të dashurin e saj Holt I cili bie në kontakt me një video misterioze për të cilën thuhet se vret njerëzit të cilët e shohin vetëm 7 ditë pasi bien në kontakt me filmin misterioz. Ajo sakrifikon veten e saj  për të shpëtuar Holt dhe bën një zbulim të tmerrshëm, ekziston një film në brendësi  të filmit që shfaqet në video të cilin nuk e ka pare askush më përpara. 

Regjia: F. Javier Gutierrez

Skenari: David Loucka, Jacob Estes

Aktore: Matilda Anna Ingrid Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki

Kohezgjatja: 107 min

Kompania: Macari/Edelstein