Kong: Skull Island

Aksion, Aventure, Fantazi
9 Mars 2017
Kong: Skull Island
SË SHPEJTI

Një skuadër eksplorimi dhe ushtarë po udhëtonin në një ishull te pazbuluar në Paqësor, pa qënë në dijeni se  po kalonin në një  fushë me përbindësha , përfshirë dhe Kongun mitik.

Regjia: Jordan Vogt-Roberts

Skenari: an Gilroy, Max Borenstein

Aktore: Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Legendary Entertainment, Warner Bros