Patriots Day

Drame, Histori, Triller
16 Mars 2017
Patriots Day
SË SHPEJTI

Në 15 Prill të 2013 në Boston , Massachusetts,  Polici Tommy Saunders po bën detyrën sin je roje sigurimi në maratonën e përvitshme në Boston kur vëllezërit Tsarnaev hedhin një bombë si një akt terorizmi. Pasi çdo gjë shndërohet në kaos dhe çdokush përpiqet të ndihmojë të plagosurit , Saunders dhe shokët bashkohen  me FBI që të zbulojnë çfarë fshihet pas këtij sulmi.

Regjia: Peter Berg

Skenari: Peter Berg, Matt Cook

Aktore: Mark Wahlberg, Michelle Monaghan, J.K. Simmons

Kohezgjatja: 133 min

Kompania: CBS Films