Logan

Aksion, Drame
2 Mars 2017
Logan
SË SHPEJTI

Në  të ardhmen e afërt, Logan i lodhur kujdeset për një professor X në një vend të fshehur jashtë  kufirit Meksikan. Por tentativa e Logan për tu fshehur nga bota dhe trashëgimia e tij përfundon kur arrin një mutant i ri që ndiqet nga forcat e errëta.

Regjia: James Mangold

Skenari: Michael Green, Scott Frank

Aktore: Doris Morgado, Hugh Jackman, Boyd Holbrook

Kohezgjatja: 135 min

Kompania: Marvel Entertainment