Rock Dog

Animacion, Aventure, Komedi
2 Mars 2017
Rock Dog
SË SHPEJTI

Një qen i races Tibetan Mastiff vendos të ndjekë ëndrrën e tij për tu bërë një muzikant pasi gruas së tij i bie në dorë një radio. Gjithcka që ndodh më pas çon në një seri aventurash dhe ngjarjesh të papritura. 

Regjia: Ash Brannon

Skenari: Ash Brannon, Kurt Voelker

Aktore: Luke Wilson, Eddie Izzard, J.K. Simmons

Kohezgjatja: 80 min

Kompania: Mandoo Pictures