Fist Fight

Komedi
16 Shkurt 2017
Fist Fight
SË SHPEJTI

Një mësues miqësor anglishteje akuzohet nga kolegu i tij se kërkon ta largoje nga puna dhe sfidohet në një ndeshje me grushta pas mësimit.

Regjia: Richie Keen

Skenari: Van Robichaux

Aktore: Christina Hendricks, JoAnna Garcia Swisher, Jillian Bell

Kohezgjatja: 93 min

Kompania: New Line Cinema