9th Life of Louis Drax

Mystery, Thriller
30 Mars 2017
9th Life of Louis Drax
SË SHPEJTI

Në ditëlindjen e tij të 9të, mamaja (Sarah Gadon) e Louis Drax (Aiden Longworth) planifikojne një piknik për familjen në një shkëmb në breg te detit. Djali bie nga shkëmbi dhe vdes klinikisht për dy ore. Mrekullisht ai kthehet ne jetë dhe pse bie ne koma. Dr. Pascal (Jamie Dornan) një neurolog i njohur tërhiqet nga misteri që mbart djali i vogël, i cili iu ka mbijetuar afërsisht 8 aksidenteve në prag të vdekjes. Raportimet e mediave nxjerrin në pah se djaloshi është shtyrë dhe dyshimet hidhen mbi te atin (Aaron Paul) i cili mendohet të kete një  sjellje të dhunshme. 

Regjia: Alexandre Aja

Skenari: Liz Jensen, Max Minghella

Aktore:

Kohezgjatja: 108 min

Kompania: Brightlight Pictures