Pit Stop Mafia

Komedi, Drame
12 Maj 2016
Pit Stop Mafia
SË SHPEJTI

Në qytetin e vogel të harruar nga koha, njerëzit duan para dhe kanë pamje Mafiozësh haluçinante dhe groteske.

Regjia: Fatmir Koçi

Skenari: Fatmir Koçi

Aktore: Emi Canaj, Ergys Cekrezi, Gerti Ferra

Kohezgjatja: 93 min

Kompania: Dar Dan