Queen of the Desert

Biografi, Dramë, Histori
28 Prill 2016
Queen of the Desert
SË SHPEJTI

Kronika e jetës së Gertrude Bell, një udhëtari, shkrimtari, arkeologu, eksploruesi, hartografi dhe atasheje politik për Perandorinë Britanike në fillim të shekullit të njëzetë

Regjia: Werner Herzog

Skenari: Werner Herzog

Aktore: Nicole Kidman, Robert Pattinson, James Franco, Damian Lewis

Kohezgjatja: 128 min

Kompania: Benaroya Pictures