The Rover 19.06.2014

Drame
0000
The Rover 19.06.2014
SË SHPEJTI

Një dekadë pas rënies së sistemit perëndimor ekonomik , Australia është bërë një shkretëtirë e rrezikshme dhe pa ligj. Eric (Guy Pearce), i cili ka lënë çdo gjë dhe të gjithë prapa, udhëton nga një qytet në tjetrin në  kërkim të një  shenjë jete. Pastaj, një ditë e fundit dhe më e çmuar për Eric - makina e tij - është vjedhur nga një bandë. Ndërkohë që ata janë duke  bërë largimin e tyre, hajdutët e braktisin Rey (Robert Pattinson), partnerin e tyre të plagosur në krim. Eric vendos për të kërkuar makinën e tij dhe e detyron Rey ta ndihmojë atë të gjejë njerëzit që e lanë të vdiste në një shkretëtirë.

Regjia: David Michod

Skenari: David Michod

Aktore: Guy Pearce, Robert Pattinson, Scoot McNairy, David Field, Anthony Hayes, Gillian Jones, Susan Prior

Kohezgjatja: 100 min

Kompania: Entertainment One