Vice

Biografi, Komedi, Drame
31 Janar 2019
Vice
SË SHPEJTI

Historia e Dick Cheney, një i brendshëm burokratik i Uashingtonit, i cili në mënyrë të heshtur ushtroi pushtet të madh si Zëvendës President i George W. Bush, duke reformuar vendin dhe globin në mënyra që ne ende i ndjejmë edhe sot.

Regjia: Adam McKay

Skenari: Adam McKay

Aktore: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell

Kohezgjatja: 132 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.