Sheep and Wolves: Pig Deal

Animacion, Aventure, Komedi
14 Shkurt 2019
Sheep and Wolves: Pig Deal
SË SHPEJTI

Qyteti i bashkuar i deleve dhe ujqërve jeton një jetë të qetë derisa një ditë vijnë dy mysafirë të papritur - një dhelpër polare dhe një dele të vogël. Askush nuk priste që ata të sillnin një rrezik vdekjeprurës.

Regjia: Vladimir Nikolaev

Skenari: Robert Lence, Vladimir Nikolaev

Aktore:

Kohezgjatja: 85 min

Kompania: MCF MKD