The Upside

Komedi, Drame
17 Janar 2019
The Upside
ORARALLKINEMA
2D
12:30
500
AGIMI
2D
18:45
500
AGIMI

Një vështrim komik mbi marrëdhënien midis një burri të pasur tetraplegjik dhe një të papuni me një të shkuar kriminale, tashmë të punësuar për ta ndihmuar atë.

Regjia: Neil Burger

Skenari: Jon Hartmere

Aktore: Nicole Kidman, Bryan Cranston, Kevin Hart

Kohezgjatja: 125 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.