Ralph Breaks the Internet

Animacion, Aventure, Komedi
6 Dhjetor 2018
Ralph Breaks the Internet
SË SHPEJTI

Gjashtë vite pas ngjarjeve në "Wreck-It Ralph" , Ralph dhe Vanellope, tashmë miq, zbulojnë në lojrat e tyre një aparaturë për wi-fi, që do t'i çojë ata në një aventurë krejt të re.

Regjia: Rich Moore, Phil Johnston

Skenari: Rich Moore, Jim Reardon

Aktore: John C. Reilly, Sarah Silverman, Jack McBrayer, Jane Lynch, Ana Ortiz

Kohezgjatja: 112 min

Kompania: 2i Film d.o.o