A Star Is Born

Drame, Muzik, Romance
11 Tetor 2018
A Star Is Born
SË SHPEJTI

Një muzikat ndihmon një këngëtare dhe aktore të re për të prekur famën, dhe pse mosha dhe alkoolizimi e çojnë karrierën e tij teposhtë.

Regjia: Bradley Cooper

Skenari: Eric Roth, Bradley Cooper

Aktore: Lady Gaga, Bradley Cooper, Andrew Dice Clay, Sam Elliot

Kohezgjatja: 135 min

Kompania: Blitz film i video distribucija d.o.o.