The Brave

Aksion
5 Tetor 2018
The Brave
SË SHPEJTI

Një skuadër elitë e policisë shqiptare, Skuadra Shqiponjat, e specializuar për ndërhyrje të shpejtë ngarkohet me detyrën për të ndjekur një kriminel vendas. Skuadra Shqiponjat ka djegur një operacion të fshehtë lidhur po me Ilirin dhe ballafaqimi ndodh në prani të dy shefave të tyre.

Regjia: William Kaufman

Skenari: Marco Balsamo

Aktore: Louis Mandylor, Armand Assante, RavshanaKurkova, Besart Kallaku, Ervin Bejleri, Gosha Kutsenko, MensurSafqiu, Ivan Makaerivich, SalsanoRrapi.

Kohezgjatja: 95 min

Kompania: 3 Amigos, Digitalb, Mercury Films, Cukali Films.